fbpx
M
 

5x Reels ideeën voor meer gasten in jouw zaak

door | jan 30, 2023 | Content maken | 0 Reacties

Er zijn vele manieren waarop een restaurant Reels of TikTok-video’s kan maken. Zo hoef je echt niet altijd heel veel tijd kwijt te zijn of mega creatief te zijn.

Maak jouw reels nu

  1. Maak een video waarin je het proces van het bereiden van een van je populaire gerechten laat zien. Dit kan een leuke en leerzame video zijn voor je volgers.
  2. Maak een video waarin je de menukaart toont en de verschillende gerechten die je aanbiedt bespreekt. Dit kan helpen om de interesse van mensen te wekken voor je restaurant.
  3. Maak een video waarin je je restaurant laat zien en het personeel voorstelt. Dit kan een leuke manier zijn om mensen te laten zien wat ze kunnen verwachten als ze bij je restaurant komen.
  4. Maak een video waarin je de speciale aanbiedingen en evenementen die je hebt laten zien. Dit kan helpen om mensen naar je restaurant te lokken en om hen op de hoogte te houden van wat er bij je gebeurt.
  5. Maak een video waarin je de achtergrond van het restaurant toont, zoals hoe het is ontstaan en wat de visie is. Dit kan helpen om een persoonlijke koppeling te maken met je volgers en om je restaurant te laten onderscheiden van andere restaurants.

Meer weten over ons aanbod?

Wij helpen horeca- en foodspeciaalzaken aan smakelijke social content zodat elk tafeltje bezet is. Wij hebben voor ieder budget een pakket, waarbij jij zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan jouw zichtbaarheid op social media.

Volg jij ons al op Instagram? Volg ons via @socialonpoint.nl!

Hey, Ik ben Stefanie

Hi, mijn naam is Stefanie Lamers, food-addict en als echte millennial zie je me vaak met mijn telefoon in mijn hand. Online gebeurt het. Ik help horeca-ondernemers met het creëren van een online culinaire beleving, die volledig past bij de ondernemer en hun zaak.

Categorieën

Misschien vind je dit ook interessant…

5x tips om sneller een Instagram post te schrijven

5x tips om sneller een Instagram post te schrijven

Een Instagram-post tijdrovend? Niet als je je aan deze tips houdt. We krijgen vaak te horen dat social media een tijdrovend proces is en natuurlijk, het strategisch en goed inzetten kost wel wat tijd. Maar het bedenken en het schrijven van berichten hoeft helemaal...

5x Reels ideeën om in te zetten voor meer hotelgasten

5x Reels ideeën om in te zetten voor meer hotelgasten

Dat Reels populair zijn, hoeven we je niet meer te vertellen. Maar het bedenken van onderwerpen voor jouw Reels kan knap lastig zijn. In deze blog geven we je 5 ideeën om Reels in te zetten voor meer hotelgasten. 1. Behind The Scenes Maak een video waarin je het hotel...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *