fbpx
M
 

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Basiscursus Social Media voor horeca- & foodspeciaalzaken

Uitgeput schop je je schoenen in de hoek en plof je op de bank. Vandaag was een goede dag, de zaak was best goed gevuld. Veel vaste gasten dat wel, maar toch fijn! Je weet dat je er eigenlijk iets over zou moeten posten, maar je bent bekaf en hebt daar nu echt de kracht niet meer voor.

Super balen dat na Laurens, nu ook Eva alweer weg is. Wéér niemand die de online marketing gaat oppakken. En ook al zou jij er tijd voor hebben, geen flauw idee waar je zou moeten beginnen. Met passie en creativiteit je gasten een geweldige onvergetelijke culinaire beleving geven, daar draai jij je hand niet voor om. Social media en online marketing? Oprecht lastig en zo niet jouw ding. Het voelt zelfs een beetje als een noodzakelijk kwaad. Noodzakelijk en dus ook best vervelend, wat niks doen is geen optie, zeker in deze tijd.

Online gebeurt het, dat weet iedereen. Ook jij!

Met een knoop in je maag volg je je collega horecaondernemers die moeiteloos succesvol lijken te zijn met hun zaak. Hun geheim is niet zo geheim: zij maken gebruik van een sprankelende social media strategie.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Herken jij dit?

Moeiteloos via social media nieuwe gasten verwelkomen? Dat wil jij ook! Herken jij je in deze dagelijkse social media struggles:

Je weet niet goed hoe social media werkt

Je vindt social media maar lastig, omdat je niet goed weet hoe het werkt en weet ook niet goed waar je moet beginnen. 

consistent zichtbaar zijn vind je lastig

Je begint heel enthousiast met het plaatsen van content, maar na 2 weken ben je – door alle drukte – ineens 5 dagen vergeten iets te plaatsen.

je zit vaak zonder inspiratie

Creativiteit in teksten het is niet per se voor jou weggelegd en over inspiratie nog maar niet te spreken. 

Er is weinig interactie op je posts

Na hard zwoegen op een post, ben je blij dat die online staat. Maar dan…reageert er nauwelijks iemand op, balen! 

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Wat nou als ik je vertel dat het ook makkelijk en consistent kan, zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn?

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Na de cursus weet jij…

hoe je jouw zaak moet positioneren

Na het volgen van onze cursus weet jij precies hoe je jouw zaak moet positioneren op social media. Je leert jouw zaak te onderscheiden van andere zaken in jouw omgeving, zodat je opvalt bij potentiële gasten. 

de juiste gasten te bereiken

Je weet waar jouw potentiële gasten zich online bevinden en weet precies hoe je ze kan bereiken.

gemakkelijk content te bedenken én maken

Met onze cursus wordt het gemakkelijk om content te bedenken en te maken. Dankzij een duidelijke strategie weet je precies waar je het over moet hebben en hoe je de aandacht van jouw doelgroep kunt trekken. 

hoe je de interactie aangaat met jouw doelgroep

Engagement = key op social media. Na deze cursus weet je precies hoe je de interactie aangaat met jouw doelgroep, hoe lang en wat ervoor nodig is om te groeien.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Ben jij klaar voor topdrukte in jouw zaak?

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Wat je leert in de verschillende modules:

MODULE 1

Wie ben jij & waar sta jij voor?

In de eerste module gaan we kijken naar wie jij bent, waar jullie voor staan en hoe je jouw zaak het beste kunt positioneren.

 

MODULE 2

De ideale doelgroep

Wanneer je ‘iedereen’ wilt bereiken met jouw content, spreek je precies niemand aan. In deze module kijken we naar jullie ideale doelgroep. 

MODULE 3

De Social Content Formule

In deze module leer je hoe je content bedenkt en maakt, hoe je aan user generated content komt en hoe je de content inplant.

MODULE 4

Interactie & connectie

Social Media zegt het al: het zijn sociale platformen. In deze module krijg je tips & tricks om de interactie aan te gaan met jouw volgers.

MODULE 5

Het Statistieken-abc

In deze module krijg je uitleg over alle statistieken die te vinden zijn binnen Instagram en hoe je die kunt analyseren en optimaliseren. 

 

BONUS

Een digitaal werkboek

Bij de cursus krijg je een digitaal invulbaar werkboek die je dus gemakkelijk kunt invullen vanaf je dekstop. Printen kan natuurlijk ook!

Het is tijd om zichtbaar te worden voor al die potentiële gasten.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Hoe het werkt…

Stap 1: Reken de cursus af

Na betaling met iDeal of mastercard, krijg je een mail met alle informatie om in te loggen in de online leeromgeving. Daarnaast krijg je ook direct de factuur doorgestuurd.

Stap 2: Krijg direct toegang

Je kunt direct starten met de cursus en hebt een jaar toegang tot de leeromgeving. De cursus is geoptimaliseerd voor dekstop en mobiel, zodat je altijd en overal de cursus kunt doen.

Stap 3: Rond de modules af

Met iedere module ben je ongeveer 45 minuten bezig, met de een iets langer en met de ander korter. Het is in ieder geval belangrijk om alle modules binnen 1 jaar af te ronden.

Start vandaag nog met de Basis cursus Social Media voor horeca- en foodspeciaalzaken voor  €149  €97,-

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Wat zit erbij inbegrepen?

Een digitale leeromgeving

De Spice Up Your Social Media Academy is een online leeromgeving die zowel op desktop als op telefoon of tablet te bekijken is.

Template contentkalender

Een eigen contentkalender maken kost veel tijd, daarom delen wij in de cursus onze contentkalender template. Zo hoef jij alleen in te vullen!

Handleidingen

De cursus staat vol met handleidingen, zoals: hoe optimaliseer je je biografie, hoe zet je Stories in voor meer sales & alles over hashtags.

Een digitaal werkboek

Een werkboek met alle opdrachten van de cursus, zo hoef je zelf niets bij te houden. Je kan hem digitaal invullen of printen.

Awesome Support

Wij staan 6 dagen per week klaar om jouw vragen te beantwoorden! Daarnaast zijn wij jouw groostste supporter!

Een jaar toegang

Een jaar lang toegang tot de leeromgeving. Wil je binnenkort starten, maar heb je nu nog geen tijd, no worries! Profiteer in ieder geval nu van de korting.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Ik ben eruit, ik doe mee met de Basiscursus Social Media voor horeca- en foodzaken! 

IK HEB NOG WAT VRAGEN

Frequently Asked Questions

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus is voor horeca- en foodondernemers of medewerkers, die het social media-account van hun werk beheren, die nog nauwelijks kennis hebben van social media.

Hoeveel tijd ben ik per module kwijt?

Per module ben je ongeveer 30 tot 45 minuten kwijt aan de opdrachten. 

Wanneer start de cursus?

Je kan ieder gewenst moment instromen. Na het voldoen van de betaling krijg je direct jouw inloggegevens toegestuurd. Hiermee heb je een jaar lang toegang tot de leeromgeving.

Hoe lang duurt de cursus?

Je kan de cursus op jouw eigen tempo volgen. Je hebt 1 jaar toegang tot de leeromgeving, dus binnen deze periode moet je hem wel afgerond hebben.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail me dan op stefanie@socialonpoint.nl en dan spreek ik je gauw.