fbpx

GRATIS WEBINAR – SPICE UP YOUR TEAM

Werf het leukste personeel met social media!

Horecapersoneel aantrekken is knap lastig, wanneer er ontzettend veel concurrentie is! Want hoe zorg je er nu voor dat je opvalt tussen die andere zaken. En hoe zorg je ervoor dat mensen nu voor jouw zaak kiezen als werkgever?

In het gratis webinar leer je welke belangrijke rol social media speelt bij het aantrekken van personeel en wat voor type content je in kan zetten, zodat je gaat opvallen tussen alle concurrenten die ook vacatures open hebben staan.

KRIJG DIRECT TOEGANG

Trek het leukste personeel aan!

N

Ontvang waardevolle inzichten en tips over hoe je de juiste doelgroep kunt aanspreken via social media

N

Leer de stappen die je moet zetten om leuk personeel aan te trekken.

N

Maak kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van personeelswerving via social media

N

Krijg antwoord op al je vragen over het werven van horecapersoneel via social media van onze experts

Krijg direct toegang tot het webinar

Schrijf je hieronder in voor de webinar en ontdek hoe je social media kan inzetten om personeel aan te trekken door je naam en e-mailadres achter te laten. Je krijgt een e-mail met informatie en de link naar de webinar.

GRATIS WEBINAR 

Hey, wij zijn Social On Point

Bij Social On Point zijn we échte foodies, daarom frustreert het ons ook om te zien dat veel fijne restaurants het maar niet lukt om hun social media goed in te zetten.

Ze hebben de gezelligste sfeer in de zaak met de heerlijkste gerechten, maar op social media is daar helaas niets van terug te zien. Dat vinden wij zonde!

Dat is waarom wij bij Social On Point horeca- en foodspeciaalzaken helpen aan smakelijke content, zodat uiteindelijk elk tafeltje bezet is!

Met ieder onze eigen specialiteit binnen de horeca, maar ieder met een marketingachtergrond, vormen wij een creatief team dat zijn uiterste best doet om een smakelijke online beleving te creëren die overeenkomt met de beleving in de zaak.

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN

Social Media zit in ons bloed

Als echte millennials weten wij als geen ander hoe het is om op te groeien met social media en hoe we social media moeten inzetten. Daarnaast heeft ieder van ons een marketing- en/of copywritingachtergrond.

transparantie

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. We zullen je geen gouden bergen beloven als dat niet is wat we waar kunnen maken. We zijn eerlijk en zullen altijd kijken naar wat het beste bij jou past in plaats van wat het meest winstgevend is voor ons.

Als je op zoek bent naar professionele hulp bij het beheren van je social media-accounts, helpen wij je graag verder! Onze kennis en ervaring op het gebied van social media en marketing, gecombineerd met onze transparante aanpak, zorgen voor een fijne samenwerking!

Krijg direct toegang tot het webinar

Schrijf je hieronder in voor de webinar Horecapersoneel werven met social media door je naam en e-mailadres achter te laten. Je krijgt een e-mail met informatie en de link naar de webinar.