fbpx
M
 

Werk met ons

Er zijn verschillende manieren om met ons te werken! Zo hebben wij diverse pakketten voor Social Media Beheer, kun je zelf diverse online cursussen volgen of kan jij en jouw personeel getraind worden bij jou in de zaak. Dus kunnen jouw social media-kanalen ook wat spice gebruiken? Neem dan hieronder een kijkje. 

SPICE UP YOUR TEAM

Horecapersoneel werven met social media

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van dit nieuwe aanbod waarmee we je gaan helpen het leukste personeel aan te trekken met social media? Schrijf je dan hieronder in voor de wachtlijst!

 

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Social Media Beheer

Voor ondernemers met een horecaconcept is het ontzettend belangrijk om ook op social media zichtbaar te zijn. Online kan je jouw gasten al laten proeven en kennismaken van de sfeer en culinaire beleving die jij in je zaak te bieden hebt met een aantrekkelijke en actieve feed, die je scrollende gast verleidt en gelijk doet watertanden.

Maar je social media kanalen actief onderhouden, kost veel tijd. Daarnaast is het natuurlijk superbelangrijk dat je uitstraling past bij jou en je zaak en dat je dat doet op een professionele manier met goede beelden en teksten.

Heb jij geen tijd hiervoor? Dan nemen wij het beheer graag uit handen. Social media kan simpelsnel en met plezier.

  • Kies uit een van de drie pakketten die het beste bij jullie zaak past. Er is voor ieder budget een passend pakket. 

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA ACADEMY

Online Social Media Trainingen

Wil je liever graag zelf de kneepjes van het vak leren? Dan hebben wij een mooie leeromeging gecreeerd met een divers aanbod. Zo kan je direct met de basis beginnen óf kan je kiezen voor een specifieke training. 

Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit:

  • Leer alle basistechnieken om social media goed in te zetten met de online Basiscursus Social Media voor horeca- en foodspeciaalzaken.
  • Reels maken lastig? Echt niet! Met de Training Reels maken voor horeca- en foodspeciaalzaken maak je Reels in een handomdraai.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Training op locatie

Vind je het fijn dat jouw personeel getraind wordt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan met social media, stories of Reels maken. Dan kunnen wij ook een training op locatie geven. 

Een training duurt 2 uur en is voor maximaal 4 personen. Wil je dat meer mensen opgeleid worden? Dan kunnen we, na overleg,  kijken wat er mogelijk is.

  • Training Social Media Basics
  • Training Reels maken
  • Training Stories inzetten voor meer reserveringen
  • Training Personeel werven met behulp van social media