M
 

Hey There, Ik ben Stefanie

“Food is not just eating energy, it is an experience.”  – Gy Fieri

Foodie in hart en nieren, want mijn passie voor eten is groot, groter, grootst! Voor lekker eten, maar ook uitgebreid koken. Van reizen en op die manier andere culturen leren kennen, bij voorkeur via de keuken, word ik echt intens gelukkig.

Voor mij is eten zoveel meer dan het tot je nemen van belangrijke voedingsstoffen, het is een beleving. Een culinaire beleving bestaat uit meerdere elementen, waaronder:

  • een fijne sfeer
  • de kwaliteit van de menukaart
  • emoties zoals genot en gezelligheid
  • de oprechte gastvrijheid

Ik ben ervan overtuigd dat de beleving niet ‘pas’ begint zodra gasten in je zaak komen. Geef die sfeer, die je in jouw zaak waarneemt, ook online zo treffend mogelijk weer en de beleving van jouw gastreis begint online al, via je social media.

 

Teamwork, makes the dream work.

Julia de Geus, Copywriter

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Julia de Geus, Copywriter

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Julia de Geus, Copywriter

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fun facts, die je waarschijnlijk niet weet…

LATIJNS-AMERIKA IS MIJN FAVORIETE CONTINENT

Sinds 2016 ben ik verliefd op Latijns-Amerika en heb ik tot nu toe Bolivia, Peru, Ecuador (& Galapagos), Colombia, Mexico & Cuba gezien.

ALS IK GEEN SOCIAL MARKETEER WAS GEWEEST, DAN…

Had ik sowieso met mijn handen gewerkt, ik ben namelijk dol op dingen maken. Vroeger wilde ik banketbakker worden, maar het vroege opstaan…

MIJN GROOTSTE HOBBY…

Is klussen! Te gekke DIY-projecten, kastjes schuren, verven, lakken, timmeren, zagen. Ik ben er dol op! 

IK BEN VERSLAAFD AAN…

Kookboeken & koffietafelboeken. En als het een combi van beiden is, ben ik helemaal gelukkig. 

MIJN VERHAAL

Hoe het allemaal begon

2017: Ik kon letterlijk niets meer

Hoe groot de impact kan zijn, van sterke socials heb ik zelf ervaren toen ik in 2017 plots ernstig ziek werd door een auto-immuunziekte op mijn schildklier. Gedurende 6 maanden had ik nergens energie of kracht voor en bracht ik mijn dagen door scrollend op social media. Als echte food addict, zocht ik gericht naar ondernemers met een horeca- of food concept.

It made my days.

 

Mensen worden gelukkig van de ultieme culinaire beleving. Ik ook!

Een beleving die van het scherm spatte, zorgde ervoor dat ik alleen nog maar sneller beter wilde worden. Zodra ik hersteld zou zijn, wist ik gelijk waar ik wilde gaan eten, om die beleving die ik online ervoer ook in het echt te gaan voelen.

2022: Uitbereiding

Social On Point is nu écht een bedrijf met een team van freelancers die teksten en blogs schrijven, content inplannen en foto’s maken. En we kijken met veel plezier en enthousiasme uit naar 2023!

2016: Afgestudeerd & op reis

In 2016 behaalde ik mijn Bachelor of Business Administration met als specialisatie marketing en evenementen. Ik besloot om voor drie maanden naar Latijns-Amerika te vertrekken, om de andere kant van de wereld te ontdekken. Ik werd verliefd. 

Verliefd op het continent, verliefd op het reizen, op de cultuur, het eten en de mensen. Ik wilde de rest van mijn leven reizen en bedacht mij hoe ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen: een eigen bedrijf als online marketeer! 

2020: Social On Point

Op 31 januari werkte ik mijn laatste dag in loondienst, klaar om volle bak aan Social On Point te gaan werken. Wat ik toen nog niet wist is dat 6 weken later het hele land in rep en roer zou zijn vanwege het Corona-virus en een lockdown. 

Het was een remoerig jaar, waarin ik veel klussen aannam waar ik helemaal niet gelukkig van werd. Eind 2020 besloot ik dat het anders moest, dat ik mijn hart moest gaan volgen: horeca- en foodspeciaalzaken helpen met hun social media.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Dive in to the goods

Tools

Hier vind je alle social media tools die ik gebruik, die mijn werk een stuk makkelijker maken.

Aanbod

Hier vind je alles over het Spice Up Your Social Media Beheer, de Academy met diverse cursussen & trainingen.

Instagram

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste tips, tricks en trends op social media-gebied.

BEN JIJ KLAAR VOOR WAT MEER SPICE IN JOUW SOCIAL MEDIA-KANALEN?

Laten we samenwerken!