SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Klinkt dit herkenbaar?

Als hardwerkende horeca-ondernemer heb jij het kneiterdruk en ben je verantwoordelijk voor de hele bedrijfsvoering. Je weet dat social media belangrijk is, maar:

  je hebt te weinig tijd om het zelf te doen

  Je snapt dat social media belangrijk is voor de zichtbaarheid van je zaak, maar toch komt het iedere dag weer onderaan je to do-lijst met als resultaat dat je zo een week niets post.

  Het verloop van personeel is hoog

  De inlog van Instagram gaf je aan het meisje in de bediening, die persoonlijk erg actief is op social media, maar door na ze stage is gaan lopen ergens anders ligt het stil. Met het schreeuwende personeels te kort, is social media wegzetten bij je personeel eigenlijk geen optie.

  het lukt je niet om consistent zichtbaar te zijn

  Een nieuwe dag en nieuwe kans, maar elke keer als je je aan een social media post wil zetten, heb je geen inspiratie. Content bedenken is knap lastig.

  SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

  Kunnen jouw kanalen wel wat spice gebruiken?

  SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA 

  Hoe zou het voelen als…

  Je gemakkelijk nieuwe gasten bereikt

  Potentiële gasten bereiken, fluitje van een cent. Met Spice Up Your Social Media bereikt jouw zaak tientallen, al dan niet honderden of zelfs duizenden, potentiële gasten. 

  je top of mind blijft bij huidige gasten

  Een van de grootste voordelen van consistent online zichtbaar zijn, is dat je top of mind blijft bij jouw huidige gasten. Ze blijven aan jou denken, doordat je zichtbaar bent in de feed, via stories en zelfs reels. 

  je volgersaantal blijft groeien

  Doordat jullie zaak dagelijks actief is op social media, aantrekkelijke en strategische content deelt, blijft jullie volgeraantal groeien. 

  je meer gasten in jouw zaak hebt

  Het mooiste van dit alles is dat je meer gasten in jouw zaak krijgt door social media juist in te zetten. Door een betrokken online community op te bouwen, zorg je voor vertrouwen in jullie zaak en vertrouwen zorgt op diens beurt weer voor reserveringen.

  WAAROM JULLIE DIT NODIG HEBBEN

  Als jij het go to restaurant wil zijn van jouw stad met behulp van smakelijke content – dan ben je bij ons op de juiste plek!

  LATEN WE SAMENWERKEN

  Spice Up Your Social Media

  Wij zorgen voor on point social media content!

  Het is tijd om social media nu écht succesvol in te zetten.

  Het is tijd voor die smakelijke online beleving die past bij jouw zaak.

  Het is tijd dat jullie online gevonden worden.

  Tijd om actie te ondernemen!

  WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN

  N

  Een goede service of product

  Wij verwachten van jou dat jullie service en eten on point is, alleen zo kunnen wij met Spice Up Your Socials het maximale eruit halen.

  N

  Tevreden gasten

  Tevreden gasten zijn je grootste ambassadeur, deze zijn dus ontzettend belangrijk voor het inzetten van social media.

  N

  Eventuele eerder gemaakte marketingplannen

  Wanneer je eerder al een strategie hebt gemaakt of een huisstijl hebt laten ontwerpen, ontvangen wij graag de documenten. 

  WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

  N

  Een betrouwbare partner

  Wij zullen altijd ons uiterste best doen voor jou en jouw zaak. Ook streven wij er naar om mails binnen 24 uur te beantwoorden.

  N

  Een duidelijke planning

  Structuur, wij zijn er dol op! Je krijgt van ons een eigen Google Drive omgeving met duidelijke mappen en de contentkalender.

  N

  Oneindig veel enthousiasme

  Wij zijn jullie persoonlijke cheerleaders! We proberen met regelmaat een bezoekje te brengen aan jullie zaak en cheeren langs de zijlijn online mee.

  HET LIJKT ONS TE GEK OM KENNIS TE MAKEN

  Laten we een zoom meeting in plannen onder het genot van een bak koffie om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenenen.