fbpx

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Klinkt dit herkenbaar?

Je weet dat social media belangrijk is voor de zichtbaarheid van jouw zaak, maar je hebt te weinig tijd om het zelf te doen. Voor je het weet heb je weer een week niets gepost. Zonde! 

Daarnaast heb je te maken met een hoog verloop van het personeel. Je had de inlog van Instagram aan het meisje in de bediening gegeven, maar zij is na haar stage helaas ergens anders gaan werken. Jullie social media-kanalen liggen dus hartstikke stil op dit mment. Met het schreeuwende tekort aan personeel is het wegzetten van social media bij jouw personeel helaas geen optie meer.

Door het tijdgebrek en niemand die zich lange tijd commit aan social media, heb je moeite om consistent zichtbaar te zijn. En als je dan een keer een post wilt plaatsen, heb je geen inspiratie en is het moeilijk om content te bedenken.

Met behulp van Spice Up Your Social Media kan je ervoor zorgen dat je consistent zichtbaar bent op social media, zonder dat je er zelf veel tijd aan hoeft te besteden. Je kan de zichtbaarheid van jouw zaak op social media vergroten én tegelijkertijd jouw tijd en energie besteden aan andere belangrijke taken binnen je zaak.

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA

Kunnen jouw kanalen wel wat spice gebruiken?

 

SPICE UP YOUR SOCIAL MEDIA 

Hoe zou het voelen als…

Je gemakkelijk nieuwe gasten bereikt

Met Spice Up Your Social Media bereikt jouw zaak tientallen, honderden of zelfs duizenden potentiële gasten.

je top of mind blijft bij huidige gasten

Door consistent online zichtbaar te zijn, blijft je top of mind bij jouw huidige gasten. Ze denken aan jou door je zichtbaar te zien in hun feed, via Stories en zelfs Reels.

je volgersaantal blijft groeien

Door dagelijks actief te zijn op social media en aantrekkelijke en strategische content te delen, blijft jouw volgeraantal groeien.

je meer gasten in jouw zaak hebt

Het mooiste van dit alles is dat je meer gasten in jouw zaak krijgt door social media juist in te zetten. Door een betrokken online community op te bouwen, creëer je vertrouwen in jouw zaak en dat zorgt op zijn beurt weer voor reserveringen.

Met Spice Up Your Social Media kun je de zichtbaarheid van jouw zaak op social media vergroten en tegelijkertijd meer gasten naar jouw zaak trekken. 

WAAROM JULLIE DIT NODIG HEBBEN

Als jij het go to restaurant wil zijn van jouw stad met behulp van smakelijke content – dan ben je bij ons op de juiste plek!

LATEN WE SAMENWERKEN

Spice Up Your Social Media

Wij zorgen voor on point social media content!

Het is tijd om social media nu écht succesvol in te zetten.

Het is tijd voor die smakelijke online beleving die past bij jouw zaak.

Het is tijd dat jullie online gevonden worden.

Tijd om actie te ondernemen!

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN

N

Een goede service of product

Wij verwachten van jou dat jullie service en eten on point is, alleen zo kunnen wij met Spice Up Your Socials het maximale eruit halen.

N

Tevreden gasten

Tevreden gasten zijn je grootste ambassadeur, deze zijn dus ontzettend belangrijk voor het inzetten van social media.

N

Eventuele eerder gemaakte marketingplannen

Wanneer je eerder al een strategie hebt gemaakt of een huisstijl hebt laten ontwerpen, ontvangen wij graag de documenten. 

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

N

Een betrouwbare partner

Wij zullen altijd ons uiterste best doen voor jou en jouw zaak. Ook streven wij er naar om mails binnen 24 uur te beantwoorden.

N

Een duidelijke planning

Structuur, wij zijn er dol op! Je krijgt van ons een eigen Google Drive omgeving met duidelijke mappen en de contentkalender.

N

Oneindig veel enthousiasme

Wij zijn jullie persoonlijke cheerleaders! We proberen met regelmaat een bezoekje te brengen aan jullie zaak en cheeren langs de zijlijn online mee.

HET LIJKT ONS TE GEK OM KENNIS TE MAKEN

Laten we een zoom meeting in plannen onder het genot van een bak koffie om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenenen.