fbpx

Moeiteloos content maken en constant zichtbaar zijn voor potentiële gasten? 

Dat kan met mijn gratis e-book “Vier moeiteloze contentrubrieken voor meer succes op Instagram”

  •  Vier contentrubrieken
  • 12 uitgewerkte voorbeelden voor zowel Post, Stories en Reels
  • Geeft inzicht in hoe je rubrieken gebruikt 
  • Je kan direct aan de slag 
  • Werk vooruit & besteed minder tijd aan social media
  • Snel, makkelijk & moeiteloos toe te passen

Het e-book staat vol handige tips & tricks over hoe je de rubrieken kunt toepassen. Heel fijn!

Kris

Androg Media

Hi, mijn naam is Stefanie Lamers, food-addict en als echte millennial zie je me vaak met mijn Telefoon in mijn hand. Online gebeurt het.

Ik help horeca-ondernemers met het creëren van een online culinaire beleving, die volledig past bij de ondernemer en hun zaak. 

Toen ik in 2017 door een auto-immuunziekte ernstig ziek werd en geen energie meer had om ook maar iets te doen, bracht ik hele dagen door op mijn telefoon.

Via de accounts van ondernemers met een horeca- of food concept kon ik helemaal verdwalen in al dat moois en lekkers. Ik beleefde al scrollend de meest bijzondere en overheerlijke momenten en kon niet wachten om ze met mijn eigen zintuigen te gaan ervaren.

En dàt is precies de kracht van een goed account: de sfeer en beleving, die je in jouw zaak waarneemt tijdens de online gastreis zo treffend laten ervaren, dat je volger gelijk wil reserveren! 

Gastvrijheid is een gevoel. En dat gevoel kan je ook online overbrengen door het culinaire genieten en de sfeer van je scherm te laten spatten, daar ben ik van overtuigd! 

Na een snel herstel had ik mijn missie scherper dan ooit: Ik ga ondernemers helpen bij het creëren van hun unieke online culinaire beleving!