fbpx
M
 

5x Reels ideeën om in te zetten voor meer hotelgasten

door | jan 2, 2023 | Content maken | 0 Reacties

Dat Reels populair zijn, hoeven we je niet meer te vertellen. Maar het bedenken van onderwerpen voor jouw Reels kan knap lastig zijn. In deze blog geven we je 5 ideeën om Reels in te zetten voor meer hotelgasten.

1. Behind The Scenes

Maak een video waarin je het hotel toont en laat zien wat het te bieden heeft. Dit kan bijvoorbeeld een tour door het hotel zijn, waarbij je de verschillende kamers, faciliteiten en andere kenmerken toont.

2. What to do

Maak een video waarin je de omgeving van het hotel laat zien en de bezienswaardigheden en activiteiten die er te doen zijn. Dit kan helpen om mensen te laten zien waarom ze naar het hotel moeten komen.

3. Meet the people

Maak een video waarin je het personeel van het hotel voorstelt en laat zien wat hun favoriete dingen zijn om te doen in het hotel en de omgeving. Dit kan helpen om een persoonlijke koppeling te maken met je volgers en om het hotel te laten onderscheiden van andere hotels.

4. Events

Maak een video waarin je de speciale aanbiedingen en evenementen die het hotel aanbiedt laat zien. Dit kan helpen om mensen naar het hotel te lokken en om hen op de hoogte te houden van wat er bij het hotel gebeurt.

5. Meet our guests

Maak een video waarin je de gasten van het hotel laat zien en laat horen wat zij leuk vinden aan het hotel en de omgeving. Dit kan helpen om het hotel te laten zien vanuit het perspectief van de gasten en om mensen te laten zien wat ze kunnen verwachten als ze naar het hotel komen.

Weten hoe je gemakkelijk een Instagram Reels kunt maken?

Lukt het jullie niet om zelf Reels te maken, dan hebben wij een fijne training waarin je daar meer over leert. Meer informatie vind je hier. Liever erover sparren? Dat kan natuurlijk tijdens een kennismakingsgesprek! Die plan je zelf gemakkelijk in via Calendly.

Volg jij ons al op Instagram? Volg ons via @socialonpoint.nl!

Hey, Ik ben Stefanie

Hi, mijn naam is Stefanie Lamers, food-addict en als echte millennial zie je me vaak met mijn telefoon in mijn hand. Online gebeurt het. Ik help horeca-ondernemers met het creëren van een online culinaire beleving, die volledig past bij de ondernemer en hun zaak.

Categorieën

Misschien vind je dit ook interessant…

5x Reels ideeën voor meer gasten in jouw zaak

5x Reels ideeën voor meer gasten in jouw zaak

Er zijn vele manieren waarop een restaurant Reels of TikTok-video's kan maken. Zo hoef je echt niet altijd heel veel tijd kwijt te zijn of mega creatief te zijn. Maak jouw reels nu Maak een video waarin je het proces van het bereiden van een van je populaire gerechten...

5x tips om sneller een Instagram post te schrijven

5x tips om sneller een Instagram post te schrijven

Een Instagram-post tijdrovend? Niet als je je aan deze tips houdt. We krijgen vaak te horen dat social media een tijdrovend proces is en natuurlijk, het strategisch en goed inzetten kost wel wat tijd. Maar het bedenken en het schrijven van berichten hoeft helemaal...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *