fbpx
M
 

Bronnen & Hulpmiddelen

Op deze pagina vind je onze favoriete tools en bronnen voor het bedenken, creeren en inzetten van social media. Naast onze gratis content vind je hier ook linkjes naar andere pagina’s. Sommige van deze linkjes zijn affiliatelinkjes. 

FREEBIES

Bekijk onze gratis bronnen! 

Social media succesvol inzetten voor horecazaken

Trek de leukste gasten aan met succesvole social media! In dit e-book krijg je 10 tips om jullie social media-kanalen nóg beter in te zetten.

4 Contentrubrieken voor Instagram

Moeiteloos content maken? Dat kan met ons gratis e-book “Vier moeiteloze contentrubrieken voor meer succes op Instagram”.

10x Reels ideeën voor horecazaken

Maak gemakkelijk Reels om potentiële gasten te bereiken met behulp van deze 10 voorbeelden en krijg gratis toegang tot onze shotlist.

HANDIGE TOOLS

Onze favoriete tools die ons helpen bij het inzetten van social media

Mobile Lightroom

FOTO’S BEWERKEN

Met de mobiele versie van Lightroom kan je gemakkelijk foto’s bewerken met een bepaalde preset die je over elke foto kunt plakken. 

Canva

GRAPHICS

Bring your creative projects to life with unique fonts, graphics, themes, photos, and templates designed by independent creators around the world.

Later

SOCIAL MEDIA INPLANNEN

Divi is our flagship theme and visual page builder. It’s the most widely used premium WordPress theme in the world.

BLOG

De nieuwste artikelen over social media & content

Zet LinkedIn succesvol in voor jouw horecazaak

Zet LinkedIn succesvol in voor jouw horecazaak

LinkedIn is een zakelijk gerichte sociale media platform dat bedrijven helpt om zakelijke connecties te maken en te onderhouden. Het is dan ook een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven om bepaalde zakelijke doelen te bereiken, maar wat kun je er nu eigenlijk allemaal...