Staat videomarketing op jouw agenda in 2020? 

Met meer dan 3.000.000.000 (ja, miljard) zoekopdrachten per maand is YouTube de grootste zoekmachine naast Google. Staat videomarketing dus op jouw agenda? Zorg dan dat jouw YouTube-kanaal er verzorgd uitziet. Design, structuur en goede teksten zijn de succesfactoren.

Weet jij niet goed waar te beginnen?
Geen idee wat de optimale thumb, structuur door middel van afspeellijsten, infokaarten, eindkaarten en ondertiteling zijn? Geen zorgen, laat het aan mij over en ik zet YouTube succesvol in.

Video’s plaatsen op YouTube

Wanneer je een leuke video hebt, kan je deze direct online uploaden. Dan hoef je verder niet meer zo veel te doen, toch? Je laat het hier niet bij als je weet dat er 400 uur per minuut aan videomateriaal wordt geupload op YouTube  Op mijn blog geef ik tips hoe jij snel en makkelijk video’s op de juiste manier uploadt, zodat je goed vindbaar bent op YouTube.

Weet jij niet goed waar te beginnen? Geen zorgen, laat het aan mij over en ik zet YouTube succesvol in voor jouw bedrijf.

Wil jij graag met video beginnen, maar ben je zelf geen ster in het filmen en monteren? Ik werk samen met fijne partners aan wie ik je graag voorstel.