fbpx

Social Media Beheer |
Al vanaf 379 euro per maand

Wil jij nieuwe gasten bereiken, naamsbekendheid opbouwen en  topdrukte in je zaak en dat allemaal zonder dat het jou tijd kost?

Voor ondernemers met een horecaconcept is het ontzettend belangrijk om ook op social media zichtbaar te zijn.

Online kan je jouw gasten al laten proeven en kennismaken van de sfeer en culinaire beleving die jij in je zaak te bieden hebt.

Dat kan ook online met een aantrekkelijke en actieve feed, die je scrollende gast verleidt en gelijk doet watertanden. Maar je social media kanalen actief onderhouden, kost veel tijd.

Plus dat het super belangrijk is, dat je uitstraling past bij jou en je zaak en dat je dat doet op een professionele manier met goede beelden en teksten.

Misschien herken jij dit wel

Als hardwerkende horeca-ondernemer ben je druk met veel uiteenlopende zaken en ben je eindverantwoordelijk voor de hele bedrijfsvoering. Online marketing hoort daar ook bij, maar geen idee hoe je dit moet aanpakken want jij weet ook dat:

  • social media niet iets is, wat je er ‘even’ bij doet. Om online succesvol te zijn, is het belangrijk consistent en consequent online zichtbaar te zijn, je hebt een strategie nodig.
  • je dit lastig kan beleggen bij je personeel aangezien je jaarlijks verloop hoog is.
  • jijzelf geen plezier beleeft aan social media. Je vindt het maar lastig.

Geen zorgen! Ik maak en beheer namelijk jouw social media passend bij jou en je zaak.

Samen bespreken en bepalen we een strategie. Maandelijks breng ik je op de hoogte van de voortgang, met als belangrijkste doel: meer volgers vaste gasten maken in jouw zaak.

De voordelen van Social Media uitbesteden

  • Meer gasten bereiken
  • Vergroten naamsbekendheid
  • Groei van het aantal volgers op social media
  • Meer reserveringen
  • Meer interactie met je (vaste) gasten

Pakketten

  • Social Media-beheer is af te nemen per 3, 6 of 12 maanden.

Stefanie is voor ons de rots in de branding geweest als het gaat om onze facebook & instagram shop. Wij liepen tegen problemen aan welke wij zelf niet konden oplossen. Stefanie heeft dit met al haar kennis, gedrevenheid en enthousiasme goed weten op te lossen. Het was een tijdrovend proces door het schakelen met Facebook, maar met resultaat. Werken met Stefanie hebben wij als fijn ervaren. Stefanie werkt erg professioneel, daadkrachtig en is ook nog eens erg gezellig. Voor ons genoeg reden om de samenwerking verder uit te bouwen op weg naar mooie resultaten.

Tineke Adema

Brand Manager, Love in a Box

Wil je liever zelf aan de slag met jouw social media?

Leer in 5 modules hoe jij social media optimaal inzet voor jouw zaak.