Content maken

De strategie staat als een huis en je hebt al een contentplanning, toch gaat er nog een ding niet goed: de contentproductie. Je hebt genoeg ideeën maar de uitwerking matcht niet met jouw idee.

Er zijn drie vormen van content waarbij ik je kan helpen:

Berichten

Het bedenken van social media-content is 1 ding, maar het daadwerkelijk schrijven van een bericht is toch andere koek. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van berichten? Ik kan je helpen met creatieve social media-teksten.

Videografie

Wil jij een mooie video voor op YouTube, of heb je op papier al een hele IGTV-serie uitgewerkt? Ik help je mij het maken van de video. Samen kijken we naar de storyline en het script. En vervolgens ga ik aan de slag met het opnemen en monteren.

Fotografie

Je verwondert je aan de feed van anderen en denkt waarom wil het bij mij nou niet lukken om zo’n professionele uitstraling te krijgen. Veel ondernemers laten zich fotograferen door een professionele fotograaf. Hoef jij niet per se high end-foto’s te hebben, maar wil je wel nieuw materiaal van jou en jouw bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!